Házhozszállítás

Házhozszállítás .

Házhozszállítás Szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozóknak és kereskedőknek ajánljuk, akik akár online eladással vagy hagyományos kereskedelmi eladással szeretnének klienseket szerezni és a megrendelt termékeket eljuttatni hozzájuk néhány napon belül. A házhozszállítás mind a megrendelők, mind a vállalkozók jól járnak, ugyanis gyorsabbá válhat a szállítás és ezzel együtt javul a vásárlás minősége is.
Igényelje abban az esetben, ha egy raktárról szeretné ellátni egész Magyarország vásárlói közönségét, és egyúttal szeretné megkönnyíteni a szállítmányozással kapcsolatos adminisztrációt. Áraink megelőzik a futárszolgálatok ajánlatait és időben tudjuk eljuttatni a vásárlókhoz az online megrendelt termékeket, csomagokat.
Házhozszállítás esetén lehetőség van állandó együttműködésre is, amit természetesen egyedi áron, különleges kedvezményekkel honorálunk és így az Ön vállalkozása is fejlődőképesebbé válhat gazdasági szempontból. A házhozszállítás szolgáltatásunk kiváló minősége javítani fogja az Ön vállalkozásáról kialakított képet is, így könnyedén meg tudja tartani ügyfeleit, vásárlóit és a pozitív véleményeknek köszönhetően újabb vásárlókra tehet szert.

házhozszállítás

Házhozszállítás praktikusan

A házhozszállítás folyamán számos segítő és nehezítő tényező merülhet fel, ezt szeretnénk néhány mondatban bemutatni .
A szállítást megelőzően a felrakodás alkalmával az árú milyenségétől természetesen függ minden tényező.
Amennyiben lehetséges a raklapra történő rakodás célszerű raklaponként csomagolni a címeket ezt körbe fóliázni és átragasztani egy céges ragasztószalaggal mely megóvja az elcsúszástól, valamint igazolja az átvevőnél, hogy bontatlan az áru . Amennyiben a házhozszállítás alkalmával nem megoldható a raklapos csomagolás, az áru címenként legyen elkülönítve , szeparálva egymástól, ezt érdemes a felrakodást megelőzőleg így összeállítani.
Házhozszállítás alkalmával minden esetben készítsünk szállítólevelet, illetve amennyiben az átadásnál egyéb dokumentumot is alá kell íratni az átvétel igazolására készítsük előre össze . Ezeket megfontolva sok időt energiát és pénzt spórolhatunk meg és a rakodási időt a minimálisra tudjuk csökkenteni .
Ne felejtsük el az EKAER bejelentési kötelezettséget mely leginkább a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépkocsival való házhoz szállítás esetére érvényes, de egyéb esetekben is kötelezettséget von maga után illetve ad mentességet, erről bővebben a https://ekaer.nav.gov.hu/  olalon tájékozódhatunk. Az EKAER  a fuvart megrendelő az áru tulajdonosára jelent bejelentési kötelezettség , a hatályos jogszabályok alapján .

+36209677727