tehertaxi ár fuvardíjak díjtáblázat

Tehertaxi ár fuvardíjak díjtáblázat:

1 órás áruszállítás Budapest belterületén már nettó 8000-ft tól rakodás nélkül .

+36702416660

Tehertaxi Díjtáblázat:
Össztömeg / Rakfelület / PalettaMinimum díjunk : ( 2 órára )Óradíj, kiszállási díj .Km. Díj Vidék
Lomtalanítás rakodással Budapesten12 000-Ft – 16 000-Ft4 – 6 000-Ft /m3
3,5 Tonna / 17 m3 / ( 7 paletta )8 000-Ft4000-Ft140-Ft
7,5 Tonna / emelőhátfalas / ( 12 paletta )25000-Ft5000-Ft200-Ft
7,5 Tonna / 40 m3 (15 paletta )25000-Ft5000-Ft200-Ft
Rakodó/ Óra / Fö4000-Ft2250-Ft

Költöztetés díja : teherautó sofőr + 1 fő rakodó 6500 ft / óra,

költöztetés díja teherautó sofőr + 2 fő rakodó 8500 ft / óra,

Budapest belterületén nincs kiszállás , minimum díjunk 2 munkaóra .

Iroda műhely üzlet költöztetése esetén kiszállási díjat is felszámolunk , mely Budapest Belterületén 5000 t + áfa egyszeri díj . 

Pianínó szállítás fsz – fsz esetén Budapesten belül egyedileg szállítva – nem költöztetéssel egyben 22 000 ft , emeletek esetén plusz 3000 ft / emelt díj  . 

* Díjtáblázat kiegészítő a lap alján olvasható !

Sztreccsfólia / tekercs1300-FtKárpitos-Bőrgarnitúrák csomagolásához
Légbuborékos Fólia / 0,5*20 m2800-FtFestmények,Vázák,Műszaki áruk csomagolásához .
Légbuborékos Fólia / 1,2*100 m10000-FtSzekrények , Festmények, csomagolásához.
Ragasztószalag Átlátsz-Barna / Tek.250-FtBobozok, szekrények, ajtók rögzítéséhez.
Papírdoboz / 40*40*60 cm / Db .250-FtEdények,tányérok, porcelánok, valamint egyéb tárgyak csomagolásához .
Papírdoboz / 20*30*50 cm / Db.150-FtKönyvek, cd, dvd ,iratok, porcelánok , egyéb tárgyak csomagolásához .
Műanyag zsák közepessel erős /10db500-FtRuhák, ágyneműk, cipők csomagolásához .
Műanyag zsák erős / db100-FtBárminemű tárgy csomagolásához,akár téglák csomagolásához is .

Amennyiben velünk szállíttatja bútorát, szekrényét, tűzhelyét,hűtőszekrényét,mosógépét a régi rossz gépet, vagy szekrényét ingyenesen elszállítjuk, lomtalanítjuk. ( Az elszállítási akció csak a felsorolt gépekre , illetve szekrényekre vonatkozik, kárpitos bútorokra nem érvényes. )

Nemzetközi szállítás díj-ár tájékoztatása ügyében hívja kollégánkat telefonon .

Lomtalanítás költsége a szállítási díj , valamint a szemétbánya díjából tevődik össze .

Rakodási körülményektől, valamint a lomok fajtájától függően alakul a díj,

kb.5- 6000-Ft / m3-el lehet kalkulálni , ami már mindent tartalmaz..Minimum díjunk ami 15 000-Ft kizárólag szekrények elszállítása esetén érvényesek max 4 m3, ezen felül szekrények esetén + 4000-Ft / m3 díjat számolunk fel .

Esti 18-22 óra közötti teherfuvarozás +50 % felárral ,22 órától reggel 6 óráig +100 % felárral vállaljuk.

7,5 tonna össztömegű tehergépkocsi útdíját a díj nem tartalmazza , díja a hu-go díj alapján.

Minimum szállítási díj 2 óra !

Meghiúsult munka kiszállása esetén fizetendő 2 munkaóra .

Az árak a forgalmi adót nem tartalmazzák !

Ki nem fizetett szállítás – költöztetés , valamint tartozással rendelkező ügyfelektől , semmilyen reklamációt kártérítési igényt nem áll módunkban elfogadni . 

ÁTUTALÁSSAL történő fizetést csak szerződéskötés, valamint a szerződés elfogadása után

áll módunkban elfogadni.

 Szerződéses partnereink részére, nagyobb mennyiség szállítása,illetve periodikus megrendelés esetén

egyedi árkedvezményt adunk.

Tehertaxi árak, tarifák, és hasznos tippek

Amellett, hogy szinte minden kereskedőnél van már lehetőségünk extra szolgáltatásként igénybe venni a házhoz szállítást, az internet segítségével könnyedén tájékozódhatunk az aktuális tehertaxi árak felől is. De mi van akkor, ha nem egy megvásárolt termék szállítására keresünk szolgáltatót, hanem például költöztetéshez, lomtalanításhoz, vagy bútorszállításhoz?

Ilyenkor az adott munka elvégzéséhez lehetőségünk van tehertaxit fogadni. A tehertaxi szolgáltatók Budapesten belül, elenyésző kivételtől eltekintve, óradíj alapú tarifával működnek. Ez nagyjából annyit jelent, hogy minden megkezdett óra után, egy előre megszabott árat kell fizetnünk. Ezek az óradíjak szolgáltatóként eltérőek lehetnek, de valószínű, hogy hatalmas különbségekkel nem fogunk találkozni a tehertaxi tarifa díjszabásban. Az árak tehát viszonylag adottak. Van azonban néhány tényező, amelyek figyelembevételével a tehertaxi árak is alakulhatnak költséghatékonyabban. Az alábbi cikkben ehhez igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

A tehertaxi árak, bár fix tarifával kalkulálhatunk, több rejtett tényezőt is tartalmazhatnak. Az egyik ilyen tényező, a parkolás. Gyakran bosszantó problémát jelent, ha a megrendelő nem gondoskodik előre, a megfelelő parkolóhelyről. Amennyiben a tehertaxi nem a célállomás közvetlen közelében tud megállni, vagy sok idő megy el arra, hogy megfelelő parkolóhely váljon szabaddá, az bizony jelentős plusz költséget jelenthet. Érdemes tehát a parkolóhelyet akár már néhány órával az autó érkezése előtt lefoglalni, például néhány üres kartondoboz, vagy műanyag rekesz kihelyezésével.

Fontos a pontos tájékoztatás. Ha például kézi rakodásra is szükség van, azt ajánlott előre jelezni, hogy a szolgáltató az ehhez megfelelő létszámú munkaerővel kalkulálhasson. Amennyiben kézi munkaerőről a megrendelő gondoskodik, javasolt, hogy a szükséges létszámú munkaerő már az autó érkezésénél jelen legyen, hiszen a várakozással töltött idő nem más, mint kidobott pénz.

Fuvar Feladattól függően szükség lehet rakodógépre, vagy targoncára is. A költséghatékonyság jegyében, ezeknek a munkagépeknek a pontos kiérkezése, és megbízható, precíz működésük, szintén a megrendelő érdekét képviselik , esetleges várakozás a rakodásra a tehertaxi ár növelő tényező . Úgy a targonca, mint egyes rakodógépek, lassú járművek. A velük történő közlekedés, vagy szállításuk, nem csak, hogy nehézkes, de esetenként engedélyhez kötött is lehet.

Szintén gyakran fellépő probléma, amikor az adott cél épületben van ugyan lift, de a házszabályzat kimondja, hogy a szerkezet teherhordásra nem használható, vagy, csak a helyszínre érkezéskor derül ki, hogy a szállítmány elemei nem férnek be a felvonóba. Ajánlott ezen körülményekkel kapcsolatban is előre tájékozódni.

Összefoglalva: mint minden szolgáltatásnál, a tehertaxi árak is aszerint fognak alakulni, minél körültekintőbb szervezés áll a háttérben. Megéri tehát felderíteni a rejtett, költségekkel járó esetleges tényezőket, és mindent megtenni ezek elkerülésének érdekében.

Akár a fent leírtakkal, akár a témához kapcsolódó, egyéb felmerülő kérdéseivel, forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Készségesen állunk partnereink szolgálatára.

Vélemény, hozzászólás?