házhozszállítás

Házhozszállítás

Házhozszállítás raklapos vagy darabáru, hívjon miket!

Házhozszállítás szolgáltatás igénybevételét azoknak a magánszemélyeknek ,vállalkozóknak és kereskedőknek ajánljuk, akik akár online eladással vagy hagyományos kereskedelmi eladással szeretnék a megrendelt termékeket eljuttatni a vevőhöz, vagy saját lakásba házhozszállítás árak nálunk kedvezően alakulnak.

A tehertaxi házhozszállítás mind a megrendelők, mind a vállalkozók jól járnak, ugyanis gyorsabbá válhat a szállítás és ezzel együtt javul a vásárlás minősége is.


Igényelje abban az esetben, ha egy raktárról szeretné ellátni a házhozszállítás Budapest Magyarország  vásárlói közönségéhez, és egyúttal szeretné megkönnyíteni a szállítmányozással kapcsolatos adminisztrációt.

Áraink megelőzik a futárszolgálatok ajánlatait és időben tudjuk eljuttatni a vásárlókhoz az online megrendelt termékeket, csomagokat. Ikea házhoz szállítás esetén tájékozódjunk, hogy a megvásárolt áru az áruházban vehető ár vagy külső raktárból, és megrendelés esetén erről kérnénk minket is tájékoztasson.


Házhozszállítás esetén lehetőség van állandó együttműködésre is, amit természetesen egyedi áron, különleges kedvezményekkel honorálunk és így az Ön vállalkozása is fejlődőképesebbé válhat gazdasági szempontból. A házhozszállítás szolgáltatás kiváló minősége javítani fogja az Ön vállalkozásáról kialakított képet is, így könnyedén meg tudja tartani ügyfeleit, vásárlóit és a pozitív véleményeknek köszönhetően újabb vásárlókra tehet szert.

házhozszállítás

Házhozszállítás praktikusan a tehertaxival

A szállítás folyamán számos segítő és nehezítő tényező merülhet fel, ezt szeretnénk néhány mondatban bemutatni.
A szállítást megelőzően a felrakodás alkalmával az árú milyenségétől természetesen függ minden tényező.Nálunk nem probléma az se ha a házhozszállítás emeletre történne, hisz fel vagyunk készülve a mindennapokban , hogy az árút emeletre felvigyük.

Amennyiben lehetséges a raklapra történő rakodás célszerű raklaponként csomagolni a címeket ezt körbe fóliázni és átragasztani egy céges ragasztószalaggal mely megóvja az elcsúszástól, valamint igazolja az átvevőnél, hogy bontatlan az áru . Amennyiben az áruszállítás alkalmával nem megoldható a raklapos csomagolás, az áru címenként legyen elkülönítve , szeparálva egymástól, ezt érdemes a felrakodást megelőzőleg így összeállítani.


Házhozszállítás alkalmával minden esetben készítsünk szállítólevelet, illetve amennyiben az átadásnál egyéb dokumentumot is alá kell íratni az átvétel igazolására készítsük előre össze . Ezeket megfontolva sok időt energiát és pénzt spórolhatunk meg és a rakodási időt a minimálisra tudjuk csökkenteni.


Ne felejtsük el az EKAER bejelentési kötelezettséget mely leginkább a 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépkocsival való házhoz szállítás esetére érvényes, de egyéb esetekben is kötelezettséget von maga után illetve ad mentességet, erről bővebben a https://ekaer.nav.gov.hu/  olalon tájékozódhatunk. Az EKAER  a fuvart megrendelő az áru tulajdonosára jelent bejelentési kötelezettség , a hatályos jogszabályok alapján.

Házhozszállítás JYSK áruházból

Ez az áruházlánc legtöbb esetben földszinti üzlethelyiséggel rendelkezik, külön árukiadóval ahol gyorsan és zökkenőmentesen zajlik az árukiadás, így a házhozszállítás jysk áruházból gond nélkül zajlik.

A jysk áruház minőségi ágybetéteket ágyakat kanapékat szekrényeket asztalokat kerti bútorokat és kiegészítőket árul.

 

Tehertaxi Budapest költöztetés fuvarozás
házhozszállítás
tehertaxi fuvar költöztetés
házhozszállítás
Tehertaxi net
tehertaxi,
Ivánka Pál utca,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+36702416660
Magyarország
Budapest Magyarország
Tehertaxi Budapest fuvarozás költöztetés akár azonnali szállítás
Házhozszállítás raklapos vagy darabáru szállítás Magyarország és Budapest területén .