Tehertaxi

Telefon:
+3614171975
+36209108947
+36209677727

Tehertaxi

Ismerje meg tehertaxi cégünket, amely 1993 óta áll a budapesti tehertaxi megrendelők szolgálatára , valamint a különböző szállítási igények ellátására. Vállalkozásunk teljes egészében magyar tulajdonú cég, melynek munkatársai megbízhatóak és különös odafigyeléssel lettek kiválasztva alkalmazásukkor.
Hosszú távú gondolkodásmód, folyamatos fejlesztések és bővítések jellemzik tulajdonosi hozzáállásunkat, ami teljes mértékben nélkülözhetetlen olyan esetekben, amikor profizmusról és megbízhatóságról beszélünk. A tehertaxi.net folyamatos megújulási szemlélettel áll a piac aktuális és folytonosan változó elvárásai elé, EU-tagállamként pedig különösen fontos a nemzetközi szintek elérése és megtartása.
A konkurenciában bővelkedő ágazat terén így sikerült megálljuk a helyünk 20 éven át, valamint elérni a megrendelők, partnerek és kliensek szimpátiáját, elégedettségét. Fontos volt eddig is, és ma is az egyik fő szempontunk az, hogy a fuvarok mennyisége nem mehet a minőség rovására, és hogy a rakodóink, sofőrjeink 100%-ban az ügyfél kéréseire összpontosítsanak.
Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink soraiban üdvözölhetjük, igénybe véve minőségi és operatív szolgáltatásainkat.
Vegye figyelembe azt is, hogy a tehertaxi.net hosszú távra szerződött megrendelői egyedi kedvezményekben részesülnek . Mindennapi állandó megbízás esetén lehetőség van tehergépkocsi igényének megjelölésre is, ebben az esetben beszerezzük az igényelt járműveket Önnek.
Az olcsó árak és a magas színvonal minden szolgáltatásunkra érvényes, legyen az házhoz szállítás , költöztetés vagy épp expressz fuvarozás . A csomagszállítás mellett természetesen a csomagolásban is számíthat cégünkre.
Olcsó árak magas minőség .

Vélemény, hozzászólás?