Lomtalanítás

Lomtalanítás.

Fel sem merül az emberben az, hogy évek során mennyi kacatot tud összehalmozni, amit már rég nem is használ, vagy egyáltalán nem használt fel soha, ekkor jön jól a soron kívüli lomtalanítás. Emellett pedig az előző rendszer berögződéseit is magunkkal hordozzuk, miszerint minden jó lesz még valamire, legyen az akár egy tönkrement tévé, akár egy meghibásodott kenyérpirító.
Természetesen lomtalanítás szolgáltatásunk nem csak azok számára ideális, akik tavaszi vagy őszi lomtalanítást végeznek, érdemes hozzánk fordulnia azon partnereknek is, akik szekrénysorokat vagy egy régi ágyat, kanapét szeretnének elvitetni otthonukból.
Szolgáltatásunk segítséget nyújt a raktárakban felgyülemlett selejtes termékek elszállítására is, amit természetesen erre kijelölt szeméttelepre viszünk. A lomtalanítás kategóriájába tartozik a háztartásoknál keletkezett nagy darabos hulladék, amit szintén elszállítunk. Megbízható munkatársainkra a rakodásban is számítani lehet.

+36702416660

lomtalanítás

lomtalanítás 

Hagyaték lomtalanítás.

Megörökölt lakásokban található teljes vagy részleges hagyaték lomtalanítás sok esetben elengedhetetlen, vagy ajánlott akár eladásra vagy felújításra beköltözésre kerül sor. Egy eladásra kínált lakás amennyiben tele van lommal hagyatékkal és nem látható a lakásban lévő tér sokkal nehezebben érékesíthető mint egy üres csupasz falakkal rendelkező ingatlan . Sok esetben ez akár az ingatlan értékén is érezhető az értékesítés folyamán .

Elektronikai hulladék lomtalanítása .

Amennyiben háztartási gépünket újra cseréljük felmerül a kérdés, hogy a régi géppel mi legyen , egy hűtőszekrény vagy mosógép sok esetben nem fér be az autónkba illetve , hogy elszállítsuk , mi a megfelelő átvevőhelyre szállítjuk ahol a környezetvédelmet és az újra hasznosítás a szempont. Ilyen esetekben amennyiben még nincs meg a házhoz szállításhoz a tehertaxit érdemes nálunk megrendelni , az ilyen esetekben díjtalan a régi gép elszállítása .

Irodai e-hulladék a másik gyakori eset ami megoldást igényel , ez azon esetek amikor a régi nyomtatók számítógépek szerverek monitorok selejtezésére cseréje merül fel , ebben az esetben is megfelelő választás a tehertaxi , a régi gépeket újrahasznosításra elszállítjuk , így Önnek nem merül fel semmi teendő az e-hulladék elszállításával kapcsolatban .

Iratmegsemmisítés.

Iratmegsemmisítés akár a régi számlák , bizonylatok bizalmas iratok dokumentumok megsemmisítése merül fel  , akár tiszta papír vagy gyűrűs dossziéban lévő irat mi elszállítjuk és 100% garanciával újrahasznosításra kerülnek féltett irataink .