lomtalanítás

Lomtalanítás

Lomtalanítás hagyaték elektronikai hulladék

Lomtalanítás hagyaték vagy elektronikai akár hulladék útban van, felesleges? Fel sem merül az emberben az, hogy évek során mennyi kacatot tud összehalmozni. Olyat amit már rég nem is használ, vagy egyáltalán nem használt fel soha, ekkor jön jól a soron kívüli lomtalanítás és a tehertaxi. Az ár vállalásaink alapján m3 ben számoljuk.

Ez esetben kiérkezéskor a kért tárgyakat felhelyezzük a teherautóra és a felkerült mennyiség alapján történik az elszámolás.Lehetőség van lomtalanítás fix áron való megrendelésre is. Ebben az esetben egy tételes listát kérünk előzetesen ami alapján kalkuláljuk a fix árat, ebben az esetben a listán lévő tárgyakat szállítjuk el a megadott árban.

Lehetőség van egy előzetes felmérés alapján fix árban kérni árajánlatot, ezt komplett lakások irodák esetében lehet igényelni. Emellett pedig a lomtalanítás remek lehetőség berögződéseink ellen, miszerint minden jó lesz még valamire. Legyen az akár egy tönkrement tévé, akár egy meghibásodott kenyérpirító, ne foglalja a helyet.

Természetesen tehertaxi lomtalanítás

Szolgáltatásunk nem csak azok számára ideális, akik tavaszi vagy őszi lomtalanítást végeznek, érdemes hozzánk fordulnia azon partnereknek is, akik szekrénysorokat vagy egy régi ágyat, kanapét szeretnének elvitetni otthonukból.


Szolgáltatásunk segítséget nyújt a raktárakban felgyülemlett selejtes termékek elszállítására lomtalanítás is, amit természetesen erre kijelölt szeméttelepre viszünk. A lom kategóriájába tartozik a háztartásoknál keletkezett nagy darabos hulladék, amit szintén elszállítunk. Megbízható munkatársainkra a tehertaxi lomtalanítás fuvarozás rakodás területén is számítani lehet.

lomtalanítás
lomtalanítás 

Hagyaték lomtalanítás

Megörökölt lakásokban található teljes vagy részleges hagyaték lomtalanítás sok esetben elengedhetetlen, vagy ajánlott akár eladásra vagy felújításra beköltözésre kerül sor. Egy eladásra kínált lakás amennyiben tele van lommal hagyatékkal és nem látható a lakásban lévő tér sokkal nehezebben érékesíthető mint egy üres csupasz falakkal rendelkező ingatlan.

A lakáskiürítés sok esetben ez akár az ingatlan értékén is érezhető az értékesítés folyamán. Ne habozzon kérje lomtalanítás szolgáltatásunkat.

Elektronikai hulladék lomtalanítása

Amennyiben elektronikai hulladék lomtalanítása kell mert háztartási gépünket újra cseréljük? Felmerül a kérdés, hogy a régi géppel mi legyen? Hívja a tehertaxit és megoldódik a feladat. Egy hűtőszekrény vagy mosógép sok esetben nem fér be az autónkba, hogy elszállítsuk.

Mi a megfelelő átvevőhelyre szállítjuk ahol a környezetvédelmet és az újra hasznosítás a szempont. Ilyen esetekben amennyiben még nincs meg a házhoz szállításhoz a tehertaxit érdemes nálunk megrendelni.

Az ilyen esetekben díjtalan a régi gép elszállítás lomtalanítás .Érdekes statisztikai adat, hogy az e fajta hulladékok átlag élettartama 5 év az átvételi adatok alapján. 

Irodai e-hulladék a másik gyakori eset ami megoldást igényel. Ez azon esetek amikor a régi nyomtatók számítógépek szerverek monitorok selejtezésére cseréje merül fel, ebben az esetben is megfelelő választás a tehertaxi, a régi gépeket újrahasznosításra elszállítjuk. Így Önnek nem merül fel semmi teendő az e-hulladék elszállítás lomtalanítás megoldásával kapcsolatban.

Iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés akár a régi számlák, bizonylatok bizalmas iratok dokumentumok megsemmisítése merül fel, akár tiszta papír vagy gyűrűs dossziéban lévő irat mi elszállítjuk és 100% garanciával újrahasznosításra kerülnek féltett irataink.

Hulladék és a környezeti hatás

Nagyon fontos, és nem lehet elégszer említeni, a hulladékok környezeti hatását. Már a selejtezésnél válogassuk külön dobozba a különböző anyagokat. Gondolkodójuk úgy, hogy alapanyagot válogatunk, nem szemetet dobunk ki.

Sok anyagot nagyon kis energia ráfordítással lehet újra alapanyaggá tenni, pl üveg fém papír. Az elektronikai készülékekben is rengeteg kiváló anyag rejlik, ezeket daraijaira szedik újrahasznosítás alkalmával. Vannak mumus alapanyagok is amik ugyan nagyon szennyezőek és drága hasznosítani. Gazdaságilag nemigen éri meg ilyen a hungarocell, vagyis polisztirol.

Ezt az állami hulladék kezelő se veszi be sok alkalommal. Nagyobb mennyiségű hungarocell elszállítását akár 2-3 hetes átfutással tudjuk vállalni.   

lomtalanítás budapest
lomtalanítás Budapest
Tehertaxi Budapest költöztetés fuvarozás
lomtalanítás
tehertaxi fuvar költöztetés
lomtalanítás
Tehertaxi net
tehertaxi,
Ivánka Pál utca,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.209677727
Magyarország
Budapest Pest megye
Tehertaxi Budapest fuvarozás költöztetés akár azonnali szállítás
Lomtalanítás hagyaték vagy elektronikai akár hulladék