Szolgáltatások tehertaxi

Szolgáltatások tehertaxi

Szolgáltatások tehertaxi Budapesten Magyarországon !                     +36702416660

Bútorszállítás bútorszerelés.

A tehertaxi szolgáltatások esetén köztudott, hogy a bútorszállítás bútorszerelés az egyik legfárasztóbb és legnehezebb feladat, ha szállításról van szó. Nagyságuk és masszívságuk miatt nem férnek be akármilyen járműbe. Ezt a szolgáltatásunkat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt ajánljuk, hiszen bútorszállításra szükség van annak vásárlásakor, eladáskor vagy épp költöztetésekor.

bútorszállítás bútorszerelés

Tehertaxink Magyarország bármelyik pontjára elviszi a kívánt bútort vagy bútorokat, és természetesen az elemekként szállított bútor összeszerelésében is megbízhatóságot tanúsítunk. Ez nem csak időt, de energiát is megspórol minden ügyfelünknek, ami részben elégedettséghez vezet, részben pedig levesz egy terhet klienseik válláról.
Bútor gyártóknak állandó partnerkapcsolat esetén kedvezményes óradíjat tudunk ajánlani, ami lehetővé teszi a vállalkozóknak az olcsó és minőségi bútorszállítást bármikor és bárhova. Magánszemélyek esetén a gyors rakodómunka és a gondos szállítás mellett szintén tudjuk biztosítani az új helyiségekben való bútorszerelést, összeszerelést, amit kevés költöztető vagy tehertaxis cég biztosít felár nélkül.

Bútor és lakásfelszerelés csomagolás.

Tehertaxi szolgáltatás ezen része első sorban költöztetéskor jön szóba, amikor gondosan kell összecsomagolni minden lakásfelszerelést, elektronikai és háztartási cikket, valamint bútort. Tapasztalt munkatársaink segítenek rendszerezni a becsomagolt tárgyakat, így a dobozokban már kategorizálva találhatók meg a lakásból elhozott tárgyak, felszerelések.

bútor csomagolás

Természetesen biztosítani tudunk dobozokat és csomagoló anyagokat is, amik megvédik a tárgyakat a töréstől, az esetleges sérülésektől, rongálódásoktól. A költöztetéskor nem maradhatnak ki a bútorok szállítása sem, ami miatt eleve nagyobb kapacitással bíró teherkocsit küldünk, ha erre is igényt tart. A csomagolási szolgáltatásunk kiváló segítség lehet cégek székhelyének elköltöztetésekor is, irodaházak bővítésekor vagy átszervezésekor, ahol sok a számítógép, nyomtató, egyéb műszaki cikk, valamint rendszert felállítva szükséges eltenni az iratokat, mappákat, kimutatásokat és további adminisztrációs anyagokat. Alkalmazottaink operatív és megbízható munkát végeznek és természetesen Ön is elégedett lesz azzal, hogy kicsomagoláskor mindent tematikusan talál meg.Bútorszállítás esetén esetlegesen felmerült lomtalanítás is megrendelhető tehertaxi rendelés esetén.

Teherfuvarozás.

Teherfuvarozás igénye merülhet fel amennyiben cége nagy vagy kisebb szállítmányt hozatna vagy küldene más beszerzőktől ,beszerzőknek, vagy esetleg gyártóktól/gyártóknak, és mindemellett teherautó hiánya van, érdemes ezt a szolgáltatás csomagunkat választania. Kedvező árak és kedvezmények mellett tehertaxis szolgáltatásunk megfelelő lesz a teherfuvarozásban is.

teherfuvarozás

Legmasszívabb gépektől kezdve a legapróbb elemekig mindent el tudunk szállítani, munkatársaink megbízhatóak és gyorsak. Lehetőség van előre megbeszélt időpontban is szállítani, de szolgáltatásunk rendszeres igénybe vétele esetén ajánljuk, hogy kössön velünk hosszútávra szóló együttműködést. A szállításokat kiemelkedően rövid határidővel tudjuk teljesíteni, nagy odafigyeléssel vezetés közben. A teherfuvarozás esetén gyakran fordul elő, hogy hűtős vagy fagyasztós teherautóra van szükség, a speciális követelményeknek megfelelő teherautót is lehetőségünk van biztosítani megrendelőinknek. Így az előírásoknak megfelelő szállítási feltételek mellett kerül elszállításra minden élelmiszer, ital vagy virág is, az éttermektől kezdve egészen a szabadtéri esküvőkig.

Hangszerszállítás.

A hangszerszállítás zongoraszállítás nem csak egy nehéz feladat a hangszer súlya miatt, hanem különös gondot és szakértelmet igényel, ugyanis külső-belső sérülékenysége sokkal nagyobb, mint egy kisebb hangszeré, ráadásul az értéke is jelentős összeg.

hangszerszállítás
Ez érvényes a pianínóra is. A húsz éves tehertaxis szolgáltatásunk során megtanultuk, hogy minden hangszert különös odafigyeléssel kell csomagolni, emelni és szállítani, emiatt a hangszerek szállítását fokozott figyelemmel és körültekintéssel, erre szakosodott munkatársakkal végezzük. A sérülésmentes rakodásra és szállításra koncertek esetén is számíthatnak ránk a megrendelőink és partnereink, és természetesen a színpadi előadás után vissza is szállítjuk a nagytestű hangszereket.A szállítás során mind a zongora, mind a többi elszállított hangszer behangolást fog igényelni, mivel klímaváltozás lép fel.
Sok nagytestű hangszer egyben nem mozgatható el biztonságban, ezért az olyan hangszereket, mint a dob vagy vibrafon szakszerűen szétszereljük, és gondosan csomagolva kerülnek fel a tehergépkocsira. Vezetés ideje alatt a sofőr gondoskodik arról, hogy szállításkor ne károsodjanak a hangszerek.

Páncélszekrény szállítás.

Szolgáltatásunk precíz és megbízható, mivel a páncélszekrények szállítása a nehéz gépekhez hasonlóan cseppet sem egyszerű feladat. Ha Önnek szüksége van segítsége abban is, hogy a páncélszekrényt emeltről emeljék le vagy emeletre, ablakon vagy lépcsőn át emeljék fel, akkor teljes mértékben számíthat ránk.

páncélszekrény szállítás
páncélszekrény szállítás

Szakértelmünknek köszönhetően rutinosan szállítjuk el a több tonnás páncélszekrényeket, és odafigyelünk arra is, hogy ne rongálódjon az elhelyezéskor sem a fal, sem a burkolat. Ezért ha kell, rétegburkolatot helyezünk el és azon juttatjuk el a páncélszekrényt a végleges helyére. Szolgáltatásunk különösen ajánlott azon megrendelőink számára, akik bankokba, vagyonmegőrzőkbe szeretnének elszállíttatni egy vagy több páncélszekrényt. A megfelelő felszerelés biztosítása és a páncélszekrény gyors szállítása minden ügyfelünknek kedvező áron történik, így az operativitás mellett ez az előny is kiaknázható. A páncélszekrények mellett széfek és fegyverszekrények szállítását is biztosítani tudjuk, ugyanilyen precizitással és odafigyeléssel.

Tehertaxi Szolgáltatások:

házhoz szállítás szállítás magánfuvarozás expressz fuvarozás expressz szállítás csomagszállítás csomagolás anyagszállítás olcsó fuvar áruházi kiszállítás költöztetés zongoraszállítás ,pianínószállítás páncélszekrény szállítás bútorszállítás ,
bútor szerelés anyag mozgatás kézi rakodás,
földszállítás földmunka aszfalozás.Mindez egy helyen a www.tehertaxi.net -en .
Tehertaxi főbb szolgálltatási területei , kiinduló-érkezésipotok országos szállítás esetén:

Szolgáltatások tehertaxi főtt területei Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Csobánka, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Etyek, Érd, Fót, Göd, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Perbál, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Tahitótfalu, Tárnok, Telki, Tinnye, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vecsés, Veresegyház,
Zsámbék, tehertaxi Pest megyében és országszerte.

Tehertaxi Budapest költöztetés fuvarozás
tehertaxi szolgálltatás
tehertaxi fuvar költöztetés
tehertaxi szolgálltatás
Tehertaxi net
tehertaxi,
Ivánka Pál utca,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+36209677727
Magyarország
Budapest
Tehertaxi Budapest fuvarozás költöztetés akár azonnali szállítás
Amennyiben tehertaxi házhozszállítás teherfuvarozás vagy áruszállítás lomtalanítás a feladat.Gyors szolgáltatások tehertaxi nagy rutinnal .