tehertaxi ár

Tehertaxi ár fuvardíj díj táblázat

Tehertaxi ár fuvardíj díj táblázat Budapest Magyarország :

Tehertaxi Budapest belterületén már nettó 14 000-ft tól rakodás nélkül.

Tehertaxi ár Díjtáblázat: 
Össztömeg / Rakfelület / PalettaTehertaxi  ÓradíjTehertaxi  minimum díjTehertaxi km Díj Vidék
Lomtalanítás rakodással Budapesten6000-Ft – 10000-Ft/ m322 000-Ft  
3,5 tonna / 17 m3 / (7 paletta)7000-Ft14 000-Ft230-Ft
7,5 tonna / emelőhátfalas / (12 paletta)15500-Ft34000-Ft450-Ft
7,5 tonna / 40 m3 (15 paletta)15500-Ft34000-Ft450-Ft
költöztető Rakodó / Óra / Fő, kocsi nélkül4000-Ft10000 Ft 

Költöztetés tehertaxi díja: teherautó sofőr + 1 fő rakodó 10000 ft / óra.

Költöztetés díja teherautó sofőr + 2 fő rakodó 14000 ft / óra.

Tehertaxi vidék költöztetés sofőr + 1 fő rakodóval rakodási időre 10000 ft / óra, utazás időre 280 ft / km díj. A km díj Budapestről és Budapestre visszaérkezésig fizetendő.

Budapest belterületén nincs kiszállási díj a lakosság részére. Minimum díjunk 2 munkaóra.Lakossági költöztetés esetén amennyiben 10 vagy több munkaórát vesz igénybe 7 % kedvezményt adunk.

Iroda műhely üzlet költöztetése esetén kiszállási díjat felszámolunk, mely Budapest Belterületén 5000 Ft + áfa egyszeri díj. 

Pianínó szállítás fsz – fsz Budapest belterületén egyedileg,nem költöztetéssel egyben 30 000 ft, emeletek esetén plusz 3000 ft / emelt díj. Költöztetéssel szállítva 24 000 ft tól.

Tehertaxi km díj vidéki fuvar esetén nem minden esetben csak km díjból tevődik össze. Rövidebb távok esetén óradíjjal kombinálva, kérje kollégánk ajánlatát.

* Díj táblázat kiegészítése a lap alján olvasható!

Sztreccsfólia / tekercs3300 FtKárpitos-Bőrgarnitúrák csomagolásához
Légbuborékos Fólia / 0,5 * 20 m6800-FtFestmények, Vázák, Műszaki áruk csomagolásához.
Légbuborékos Fólia / 1,2 * 100 m15000-FtSzekrények, Festmények, csomagolásához.
Ragasztószalag Átlátsz-Barna / Tek.450-FtBobozok, szekrények, ajtók rögzítéséhez.
Papírdoboz / 40 * 40 * 60 cm / Db.350-FtEdények, tányérok, porcelánok, valamint egyéb tárgyak csomagolásához.
Papírdoboz / 20 * 30 * 50 cm / Db.250-FtKönyvek, cd, dvd, iratok, porcelánok, egyéb tárgyak csomagolásához.
Műanyag zsák közepessel erős / 10db1000-FtRuhák, ágyneműk, cipők csomagolásához.
Műanyag zsák erős / db200-FtBárminemű tárgy csomagolásához, bármilyen téglák csomagolásához van.

Tehertaxi lomtalanítás

A olcsó tehertaxi ár fuvardíj a szállítások alkalmával  ingyenesen tartalmazza a következők lomtalanítását, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép , háztartási gép, illetve szekrények asztalok , ezek elszállítása esetén nem számolunk fel pluszba lomtalanítási díjat. (Az elszállítási akció csak a felsorolt ​​gépekre szekrényekre vonatkozik, a kárpitos bútorokra nem.)

Nemzetközi szállítási díj – ár információ ügyében hívja kollégánkat telefonon.

Lomtalanítás díj egy szállítási díj, valamint egy szemétbánya díj határozza meg.

Rakodási körülményektől, valamint a lomok fajtájától függően alakul a díj, kb. 6-10000-Ft / m3-el lehet kalkulálni, ami a minden díjat tartalmaz. Minimális díjunk 22 000 ft abban az esetben amennyiben csak akciós tételt kell elszállítani külön szállítás nélkül, vegyes lomok esetében 30 000 ft.

Esti 17-22 óra közötti teherfuvarozás +50% felárral, 22 órától reggel 6 óráig +100% felárral vállaljuk.

3,5 tonna össztömeg feletti tehergépkocsi útdíját hu-go díj határozza meg.

Minimális szállítási díj 2 óra!

Meghiúsult munka kiszállása esetén fizetendő 2 munkaóra.

A tehertaxi árak a forgalmi adót nem tartalmazzák!

Ki nem fizetett szállítás – költöztetés esetén semmilyen reklamációt, kártérítési igényt nem áll módunkban elfogadni.

Halasztott átutalással történő fizetést csak szerződéskötést követően áll módunkban elfogadni. Azonnali utalást minden esetben kérhet .

 A szerződéses partnereknek nagyobb mennyiségű szállítás esetén egyedi árkedvezményt adunk.

tehertaxi ár

Tehertaxi árak, tarifák, és hasznos tippek

Tehertaxi árak a fuvar piacon kedvező árfekvésben vannak, mert szinte minden kereskedőnél van már lehetőségünk extra szolgáltatásként igénybe venni a házhozszállítást, az internet segítségével könnyedén tájékozódhatunk az aktuális tehertaxi árak 10 000 ft tól rendelhető Budapesten belül. De mi van akkor, ha nem egy megvásárolt termék szállítására keresünk szolgáltatót, hanem például költöztetéshez, lomtalanításhoz, vagy bútorszállításhoz?

Ilyenkor az adott munka elvégzéséhez lehetőségünk van tehertaxit fogadni. A tehertaxi szolgáltatók Budapesten belül, elenyésző kivételtől eltekintve, óradíj alapú tarifával működnek. Ez nagyjából annyit jelent, hogy minden megkezdett óra után, egy előre megszabott árat kell fizetnünk.

Ezek az óradíjak szolgáltatóként eltérőek lehetnek, de valószínű, hogy hatalmas különbségekkel nem fogunk találkozni a tehertaxi tarifa díjszabásban. Az árak tehát viszonylag adottak. Van azonban néhány tényező, amelyek figyelembevételével a tehertaxi árak is alakulhatnak költséghatékonyabban. Az alábbi cikkben ehhez igyekszünk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

Tehertaxi parkolás

A tehertaxi parkolás ár fuvardíj, bár fix tarifával kalkulálhatunk, több rejtett tényezőt is tartalmazhatnak. Az egyik ilyen tényező, a parkolás. Gyakran bosszantó problémát jelent, ha a megrendelő nem gondoskodik előre, a megfelelő parkolóhelyről.

Amennyiben a tehertaxi nem a célállomás közvetlen közelében tud megállni, vagy sok idő megy el arra, hogy megfelelő parkolóhely váljon szabaddá, az bizony jelentős plusz költséget jelenthet. Érdemes tehát a parkolóhelyet akár már néhány órával az autó érkezése előtt lefoglalni, például néhány üres kartondoboz, vagy műanyag rekesz , de akár a kukák kihelyezésével.

Tehertaxi megrendelés, tájékoztatás

Tehertaxi megrendelés esetén fontos a pontos tájékoztatás. Ha például kézi rakodásra is szükség van, azt ajánlott előre jelezni, hogy a szolgáltató az ehhez megfelelő létszámú munkaerővel kalkulálhasson. Amennyiben kézi munkaerőről a megrendelő gondoskodik, javasolt, hogy a szükséges létszámú munkaerő már az autó érkezésénél jelen legyen, hiszen a várakozással töltött idő nem más, mint kidobott pénz.

Fuvar feladattól függően szükség lehet rakodógépre, vagy targoncára is.

A költséghatékonyság jegyében, ezeknek a munkagépeknek a pontos kiérkezése, és megbízható, precíz működésük, szintén a megrendelő érdekét képviselik. Úgy a targonca, mint egyes rakodógépek, lassú járművek. A velük történő közlekedés, vagy szállításuk, nem csak, hogy nehézkes, de esetenként engedélyhez kötött is lehet.

Tehertaxi rakodással

Tehertaxi rakodással ára 16 000 ft tól ez esetben fontos figyelembe venni a gyakran fellépő problémát, amikor az adott cél épületben van ugyan lift, de a házszabályzat kimondja, hogy a szerkezet teherhordásra nem használható, vagy, csak a helyszínre érkezéskor derül ki, hogy a szállítmány elemei nem férnek be a felvonóba. Ajánlott ezen körülményekkel kapcsolatban is előre tájékozódni.

Összefoglalva: mint minden szolgáltatásnál, a tehertaxi ár is aszerint fog alakulni, minél körültekintőbb szervezés áll a háttérben. Így tud olcsó lenni a tehertaxi.Megéri tehát felderíteni a rejtett, költségekkel járó esetleges tényezőket, és mindent megtenni ezek elkerülésének érdekében.

Akár a fent leírtakkal, akár a témához kapcsolódó, egyéb felmerülő kérdéseivel, forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Készségesen állunk partnereink szolgálatára.

Tehertaxi Budapest költöztetés fuvarozás
Tehertaxi ár
tehertaxi fuvar költöztetés
Tehertaxi ár
Tehertaxi net
tehertaxi,
Ivánka Pál utca,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+36702416660
Magyarország
Budapest
Tehertaxi Budapest fuvarozás költöztetés akár azonnali szállítás
Tehertaxi ár fuvardíj díj táblázat Budapest 10 000 ft Magyarország áruszállítás költöztetés kedvező árak.