tehertaxi vidékre

Tehertaxi vidékre

Tehertaxi vidékre ár arányában a kedvező szállítási díj nálunk elérhető.

Mikor jön jól ez a lehetőség?

Ha például a telekre szeretnénk levitetni valamiket, ez lehet a már nem használt bútorunk kerti garnitúránk amit még a telken használni szeretnénk. Lehet az az eset áll fent , hogy vidékről feljönnek bútorokat lakásfelszerelési tárgyakat vásárolni.

Magyarország sok esetben Budapest centrikus, ez igaz a bútoráruházakra is kevés helyről érhető el egy Ikea vagy Kika áruház. Ha nem saját magunk szeretnénk haza szállítani ezeket, érdemes úgy szervezni, hogy egy nagyobb mennyiséget vásároljunk, így lesz arányaiban a szállítás díja kedvező.

Ezt akár úgy is elérhetjük, ha a településen beszervezünk másokat is akik szintén szeretnének vásárolni valamit a fővárosban. Tehát ha tehertaxi Budapestről vidékre az amit keres, megtalálta hívjon minket!

Mikor jöhet jól a tehertaxi szállítás?

Mikor jöhet jól a tehertaxi szállítás, már pár tételt is például az Ikeából Siófokra. Hasonló esetekkel találkoztunk már az építőanyag területén is. Számtalan lehetőség van amikor jól jön egy fuvarozó akár használt tárgyak szállításában is erről sokat lehetne mesélni, néhány példa.

Hintát csúszdával a Balatoni nyaralóba, kitömött medvét a múzeumból filmforgatásra,de megkerestek már jet-ski és quad szállítással is. Szállítottunk autószerelő műhelybe emelőberendezést, vagy jakuzzi is volt már a platón.

Tehertaxi vidékre ára díj mitől függ

Mi határozza meg, hogy mennyibe fog kerülni a tehertaxi ára ha vidékre rendeljük a fuvart. Első és meghatározó tényező a kilométer amit meg kell tennie. Ez egy kézzel fogható és mérhető tényező, például a gps adatok alapján akár egy útvonaltervező vagy egy készülékkel. A másik tényező a rakodási idő, azaz állás idő.

Az állás idő mimnél nagyobb a fuvar távolsága annál jobban elveszíti jelentőségét, mert a nagyobb összeg miatt jobban belefér az esetleges hosszabb rakodási idő. Amennyiben kisebb a szállítási távolság kombinálva kell kalkulálni, tehát a km díj a megtett alapján, a rakodási időre meg óradíjat kell kalkulálni.

Miért is kell mindkettőt fizetnie?

A szállításokat díj ellenében végezzük, mert van költsége a cégnek a teherautó fenntartásának a szervizelésének , a sofőrnek bére járuléka és sorolhatnánk. Abban az esetben vállalunk csak fuvart ha az magának is megéri , és terméseztessen nekünk is , ha nem így tennénk ne maradna talpon a vállalkozás.

tehertaxi vidékre
Tehertaxi vidékre árak díjak

Tehertaxi vidékre rakodással

Tehertaxi vidékre rakodással jól jöhet minden olyan esetben ha be kell hordani az árut a lakásba irodába vagy csak az udvarra. Ha saját részünkről nincs erre megfelelő ember, vagy nem szeretnénk ezt elvégezni inkább kifizetnék. Ebben az esetben a sofőrrel megy még egy vagy két kolléga és a rakodást elvégzik legyen az akár emeletre vagy földszintre.

Árutól rakodási körülményektől igénytől függően visznek magukkal kézi kocsikat raklapemelő békát kézi targoncát, és így a rakodást meggyorsítják megkönnyítik, így időt és kedvező díjjal tudjuk vállalni a szállítást.

Példák vidéki fuvar díjakra

Budapest Őrs vezér tere Jászberény viszonylatban egy óra fel és egy óra lerakodási idővel sofőr + 1 fő rakodóval . Km díj 180 Ft távolság oda vissza 150 km az 27 000 ft plusz 2 óra rakodás 2 x 7000 ft az 14 000 ft az összesen 41 000 ft .

Budapest 4 kerület Újpest Miskolc szállítási díj rakodással. Km díja 180 ft , távolság oda vissza 360 km az 64800 ft , rakodási idő 2 óra fel 1 óra lepakolás 3 x 7000 ft azaz 21 000 ft , a fuvar díja 85 800 ft összesen.

Budapest nagykőrösi út Soroksár Pécs viszonylatban rakodás nélküli szállítás. Távolság 200 km x 2 ( oda vissza ) 140 ft x 400 km. 56 000 ft .

Budapest Velencei tó Velence sofőr + 2 fő rakodóval tehertaxi díja. Távolság 100 km oda vissza x 230 Ft / km díj az 23000 Ft, rakodási idő 3 óra felrakodás 2 óra lerakodás 9000 Ft x 5 óra 45000 Ft összeessen 68000 Ft.

Természetesen ezek a példás élő példák amennyiben pont ezt keresi, de arányaiban minden fuvar feladatra érvényesek.

És ne feledje a felesleges lomtól most is megszabadulhat ha ott vagyunk.

Tehertaxi Budapest költöztetés fuvarozás
tehertaxi vidékre
tehertaxi fuvar költöztetés
tehertaxi vidékre
Tehertaxi net
tehertaxi,
Ivánka Pál utca,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+30702416660
Magyarország
Budapest
Tehertaxi Budapest fuvarozás költöztetés akár azonnali szállítás
Tehertaxi vidékre ár arányában a kedvező szállítási díj nálunk elérhető. Mikor jön jól ez a lehetőség? Tehertaxi rakodással vagy anélkűl.