Tehertaxi

Tehertaxi Házhoz szállítás.

Ismerje meg tehertaxi cégünket, amely 1993 óta áll a Budapesti tehertaxi megrendelők szolgálatára , valamint a különböző szállítási igények ellátására. Vállalkozásunk teljes egészében magyar tulajdonú cég, melynek munkatársai megbízhatóak és különös odafigyeléssel lettek kiválasztva alkalmazásukkor.
Hívja a tehertaxit és kérjen időpontot most.
Telefon: +36 70 241 6660

Hosszú távú gondolkodásmód, folyamatos fejlesztések és bővítések jellemzik tulajdonosi hozzáállásunkat, ami teljes mértékben nélkülözhetetlen olyan esetekben mint az áruszállítás, amikor profizmusról és megbízhatóságról beszélünk. A tehertaxi net folyamatos megújulási szemlélettel áll a piac aktuális és folytonosan változó elvárásai elé, EU-tagállamként pedig különösen fontos a nemzetközi szintek elérése és megtartása.

A tehertaxi konkurenciában bővelkedő ágazat terén így sikerült megálljuk a helyünk 20 éven át, valamint elérni a megrendelők, partnerek és kliensek szimpátiáját, elégedettségét. Fontos volt eddig is, és ma is az egyik fő szempontunk az, hogy a fuvarok mennyisége nem mehet a minőség rovására, és hogy a rakodóink, sofőrjeink 100%-ban az ügyfél kéréseire összpontosítsanak.

Miért Válassza a tehetaxi.net szolgáltatását ? 

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink soraiban üdvözölhetjük, igénybe véve minőségi és operatív szolgáltatásainkat.

Vegye figyelembe azt is, hogy a tehertaxi net hosszú távra szerződött megrendelői egyedi kedvezményekben részesülnek . Mindennapi állandó megbízás esetén lehetőség van tehergépkocsi igényének megjelölésre is, ebben az esetben beszerezzük az igényelt járműveket Önnek.

Az olcsó árak és a magas színvonal minden szolgáltatásunkra érvényes, legyen az házhoz szállítás , költöztetés vagy épp expressz fuvarozás . A csomagszállítás mellett természetesen a csomagolásban is számíthat cégünkre.

tehertaxi

Megrendelés esetén tanácsaink .

Egy tehertaxi igénybevétele esetén fontos szempont a gyors pontos munkavégzés, valamint a megrendelő igényeinek maximális kiszolgálása. Ennek érdekében kérjük amikor a tehertaxi diszpécserét megkeresi, a fuvarfeladatot valamint igényeit minél pontosabban, részletesebben írja le, kitérve a szállítási címekre a szállítandó árura rakodási körülményekre , valamint esetlegesen csomagolási igényére. Továbbá amennyiben kézi szállítóeszközt szeretne igényelni mint pl molnárkocsi raklapemelő béka négykerekű kézi szállítókocsi kérjük idejében jelezze, hogy a kiérkező tehertaxi rendelkezzen a kért eszközzel .
Lehetőség van emelőhátfalas tehergépkocsi igénylésére, mely a nehezebb vagy raklapon lévő tárgyak szállítási – rakodási körülményeit nagyban segíti
Hosszú szálanyag szállítása 3,5 tonna össztömegű tehergépkocsival 6 méter hosszig .
Nagy értékű érzékeny áru szállítását minden esetben kérjük jelezni !

Hívja most a tehertaxit és tájékozódjon az ajánlatunkról.