Tehertaxi

Tehertaxi azonnal Budapest

szállítás.

Amennyiben tehertaxi azonnal Budapesten vagy Pest megyébe az igény, de akár országosan is, fontos szempont a gyors pontos munkavégzés. Törekszünk a megrendelő igényeinek maximális kiszolgálása. Ennek érdekében kérjük amikor a tehertaxi diszpécserét megkeresi, a fuvarfeladatot valamint igényeit minél pontosabban, részletesebben írja le, kitérve a szállítási címekre a szállítandó árura, rakodási körülményekre , valamint esetlegesen csomagolási igényére. Továbbá amennyiben kézi szállítóeszközt szeretne igényelni a tehertaxihoz mint pl molnárkocsi raklapemelő béka négykerekű kézi szállítókocsi kérjük idejében jelezze, hogy a kiérkező tehertaxi rendelkezzen a kért eszközzel .

Amikor nincs idő vagy nem szánunk rá, hogy előre szervezzük a fuvart néhány gondolat.Gondoljuk végig, hogy lehetséges parkolni a tehergépkocsival mekkora az áru mérete súlya amit el szeretnénk szállítani .Szükségünk van-e plusz rakodóra aki segít behordani az árut. Szükséges-e az áru átvételéhet bármiféle számla nyugta szállító levél, és ezt lehetséges-e eljuttatni nekünk, vagy a megrendelőnek kell személyesen jelen lenni. Ajánlott mérlegelni azt a szempontot, hogy ha az időpont éjszaka hétvége vagy ünnepnap a fuvar díj a normál díj  50-100 % felára is lehet.

Lehetőség van emelő hátfalas tehergépkocsi igénylésére, mely a nehezebb vagy raklapon lévő tárgyak szállítási – rakodási körülményeit nagyban segíti. Hosszú szálanyag szállítása 3,5 tonna össztömegű tehergépkocsival 6 méter hosszig .Nagy értékű érzékeny áru szállítását minden esetben kérjük jelezni !

Hívja a tehertaxi számát és kérjen időpontot .

Telefonszám : +36702416660

tehertaxi azonnal
tehertaxi azonnal

Tehertaxi sos expressz fuvar.

Mikor jön jól egy tehertaxi sos expressz fuvar, szállítás, ha például elromlott egy hűtőszekrény és egy pótolni kell. A lakásfelújítási folyamatok anyaghiány miatt leállás veszélyezteti, jól jön a gyors fuvar és házhoz szállítjuk a szükséges építőanyagot. Ilyen vagy hasonló esetekben hívjon és megyünk.   

Tehertaxi Budapest azonnal és a lomtalanítás.

 Amennyiben megrendelte az azonnali fuvart kérheti a lomtalanítás  szolgáltatásunkat, ez is a mi feladatkörünkbe tartozik. Így gyorsan egyben szállítással megszabadulhat felesleges tárgyaitól.Lehet ez a rossz hűtő, szekrény, ágy vagy kanapé plusz költség ellenében azonnal elszállítjuk.

Tehertaxi Budapest költöztetés fuvarozás
tehertaxi azonnal
tehertaxi fuvar költöztetés
tehertaxi azonnal
Tehertaxi net
tehertaxi,
Ivánka Pál utca,Budapest,Pest-1155,
Telephone No.+36702416660
Magyarország
Budapest Magyarország
Tehertaxi Budapest fuvarozás költöztetés akár azonnali szállítás
Tehertaxi azonnal Budapest szállítás költöztetés? Gyors megoldás ha fuvarost keres.